Videresælg ikke min personlige information

Som beskrevet i vores privatlivspolitik indsamler vi personlige oplysninger fra dine interaktioner med os og vores hjemmeside, herunder gennem cookies og lignende teknologier. Vi kan også dele disse personlige oplysninger med tredjeparter, herunder reklamepartnere. Vi gør dette for at vise dig annoncer på andre websteder, der er mere relevante for dine interesser og af andre årsager, der er beskrevet i vores privatlivspolitik.

Deling af personlige oplysninger til målrettet annoncering baseret på din interaktion på forskellige websteder kan betragtes som "salg", "deling" eller "målrettet annoncering" i henhold til visse amerikanske statslige privatlivslove. Afhængigt af hvor du bor, kan du have ret til at fravælge disse aktiviteter. Hvis du ønsker at gøre brug af denne fravalgsret, skal du følge instruktionerne nedenfor.

Hvis du besøger vores websted med fravalgssignalet fra Global Privacy Control aktiveret, afhængigt af hvor du er, behandler vi dette som en anmodning om at fravælge aktivitet, der kan betragtes som et "salg" eller "deling" af personligt information eller anden brug, der kan betragtes som målrettet annoncering for den enhed og browser, du brugte til at besøge vores hjemmeside.