The Prince & Corona Info

The Prince Webshop sætter både vores kunders og vores egen sikkerhed meget højt, og vi har selvfølgelig allerede indført en række procedurer og foranstaltninger for at mindske smitterisikoen. Vi tager smitterisikoen meget alvorligt og følger alle anbefalinger fra de danske myndigheder.

Vi er jo en mand og kone virksomhed så vi er helt afhængige af at være sunde og raske og har altid højest mulige hygiejne både før og under håndteringen af dine produkter.

Da Fru Hansen altid har været lidt af en germafob har vi hurtigt kunne opgradere vores process, vi benytter rigelig håndvask og håndsprit samt gummihandsker. Vi får afhentet vores forsendelser af PostNord.

Vi har aldrig selv importeret direkte fra Kina eller andre højrisiko områder, men bruger grossister i USA, UK og Tyskland. P.t. bestiller vi ikke nye varer hjem men du er velkommen til at købe fra vores lager - og vi sender stadig fra dag til dag.

Vi bor på Stevns så vi er naturligt socialt afskåret, vi handler dog stadig madvarer, men tager alle nødvendige forholdsregler og glæder os over at folk er fornuftige og holder afstand ude i de fysiske butikker.

Hvis du ønsker at undgå at gå i pakkeshop kan du bestille hjemmelevering hvor vi naturligvis tillader flex levering hvor postnord afleverer pakken uden at du behøver at være til stede.

Hvis du stadig er utyg er du velkommen til at kontakte os. 


Skriv en kommentar

Venligst noter at kommentarer skal godkendes før de offentliggøres

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.


You may also like

Se alle
Example blog post
Example blog post
Example blog post